Charles Darwin: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen sanèsipun: replaced: Uga pirsani → Uga delengen
c (Bot: Panggantèn kosmètik)
(→‎Uga delengen sanèsipun: replaced: Uga pirsani → Uga delengen)
Charles Darwin dipunwiyosaken ing dinten ingkang sami kaliyan [[Abraham Lincoln]]
 
== Uga pirsanidelengen sanèsipun ==
* [[Daftar Tokoh Profesi]]
* [[Harriet]] - bulus Galápagos, dipunkinten naté dados kagunganipun Darwin, mati tanggal [[24 Juni]] [[2006]] watara umur 176 taun
352.737

besutan