Albert Einstein: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎Uga delengen liyane: replaced: Uga pirsani → Uga delengen
(→‎Uga delengen liyane: replaced: Uga pirsani → Uga delengen)
Amarga wonten Jerman tiyang Yahudi dipunkuya-kuya ing [[dasawarsa]] [[1930-an]], Einstein sakulawarga dhateng [[Amerika Serikat]]. Wonten ngriku piyambakipun manggèn ngantos sédanipun ing [[1955]]. Sabibaripun [[Perang Donya II]], Einstein dados aktif ing bidhang ''Perdamaian Dunia'', amargi rumaos menawi gagasan-gagasanipun dipunsalah-gunakaken kanggé ndamel [[gaman nuklir]] ing Perang Donya II punika.
 
== Uga pirsanidelengen liyane ==
* [[Daftar Tokoh Profesi]]
 
352.737

besutan