Arkhimédès: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Uga delengen liyane: replaced: Uga pirsani → Uga delengen
(→‎Uga pirsani liyane: busak kategori sing umum banget)
(→‎Uga delengen liyane: replaced: Uga pirsani → Uga delengen)
Archimedes misuwur déning karyanipun ing ngèlmu [[geometri]], [[hidrostatika]] saha [[mekanika]].
 
== Uga pirsanidelengen liyane ==
* [[Daftar Tokoh Profesi]]
 
352.737

besutan