Terusan Suèz: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
replaced: Uga Pirsani → Uga delengen
c (Bot: Nyingkiraké saka Geografi)
(replaced: Uga Pirsani → Uga delengen)
Terusan iki kapérang dadi rong bagéan, ya iku bagéan [[lor]] lan bagéan [[kidul]] [[Tlaga Great Bitter]], lan nguhubungaké [[Segara Tengah]] karo [[Lempongan Suèz]]
 
== Uga Pirsanidelengen ==
* {{en}} ''[[wikisource:Constantinople Convention of the Suez Canal|Constantinople Convention of the Suez Canal]]'' di [[wikisource:Main Page:Bahasa Indonésia|Wikisource]]
 
* {{en}} [http://www.halcrow.com/archivenews_nov01_swingbrid.asp El Ferdan railway bridge]
* {{en}} [http://lexicorient.com/cgi-bin/eo-direct-frame.pl?http://i-cias.com/e.o/suez_can.htm '''Encyclopaedia of the Orient:''' ''Suez Canal'']
{{geo-stub}}
 
<!-- interwiki -->
 
[[Kategori:Rintisan umum]]
[[Kategori:Terusan|Suèz]]
[[Kategori:Mesir]]
 
 
{{geo-stub}}
 
<!-- interwiki -->
352.737

besutan