Pengantèn: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Uga pirsani → Uga delengen
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
(→‎Uga delengen: replaced: Uga pirsani → Uga delengen)
Pengantèn [[putri]] utawa biasa diarani mantèn wédok iku wong [[wédok]] sing dadi pengantèn. Umumé ngagem rasukan sing bisa nampilaké sosok sing [[ayu]] lan anggun uga bisa ngagem [[rasukan tradhisional]] tuladhané [[kebaya]].
 
==Uga pirsanidelengen==
*[[Pengantènan]]
*[[Pengantèn anyar]]
352.737

besutan