Wiji: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c (nambah Kategori:Wiji (HotCat))
== Pirsanana uga ==
* [[Morfologi tetanduran]]
 
{{botani-stub}}
 
[[Kategori:Anatomi tetanduran]]
[[Kategori:Wiji| ]]
 
 
{{botani-stub}}
352.737

besutan