Basa Viètnam: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
}}
 
'''Basa Viètnam''' ('''tiếng Việt''', uga '''tiếng Việt Nam''' atawa '''Việt ngữ'''), iku [[basa resmi]] [[Vietnam]] (''Việt Nam'').
 
Basa Viètnam iku basa ibu suku Viètnam (87% saka kabèh pedunung Vietnam) lan luwih saka 2 yuta émigran Viètnam (akèh sing ing [[Amérika Sarékat]]). Saliyané iku, basa iki uga arupa basa angka loro kanggo ètnis minoritas ing Viètnam.
 
{{DEFAULTSORT:Viètnam, Basa}}
 
[[Kategori:Basa Viètnam| ]]
348.872

besutan