Tetanduran wiji tunggal: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Réferènsi: replaced: Referensi → Réferènsi
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
(→‎Réferènsi: replaced: Referensi → Réferènsi)
Jroning perkembangané, sistem klasifikasi APG II (2003) wis direvisi. [[Petrosaviaceae]] sing dinyatakaké durung bisa diklompokaké saiki dipapanaké jroning bangsa [[Petrosaviales]], klad monocots.<ref name="Cantino">{{cite journal | last= Cantino | first= Philip D. | coauthors= James A. Doyle, Sean W. Graham, Walter S. Judd, Richard G. Olmstead, Douglas E. Soltis, Pamela S. Soltis, & Michael J. Donoghue | year=2007 | title= Towards a phylogenetic nomenclature of ''Tracheophyta'' | journal=Taxon | volume=56 | issue=3 | pages= E1–E44 }}</ref> Sabanjuré, [[Hydatellaceae]], sing jroning sistem iku dilebokaké jroning [[Poales]], saiki dianggep luwih cedhak kakerabatané karo [[Nymphaeaceae]] lan mlebu dadi anggota [[Nymphaeales]].<ref name="Saarela">Saarela, Jeffery M., Hardeep S. Rai, James A. Doyle, Peter K. Endress, Sarah Mathews, Adam D. Marchant, Barbara G. Briggs & Sean W. Graham. 2007. Hydatellaceae identified as a new branch near the base of the angiosperm phylogenetic tree. ''Nature'' 446:312-315.</ref> Iki kaping sepisanan sawijining anggota tuwuhan monokotil dipindahaké dadi anggota tuwuhan dikotil.
 
== ReferensiRéferènsi ==
{{reflist}}
 
352.737

besutan