Dhéwan Kaamanan PBB: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba
c (Bot: Ngganti katégori Perserikatan Bangsa-Bangsa karo Pasarékatan Bangsa-Bangsa)
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
* [[Daftar medhali pakurmatan PBB]]
 
== Pranala jabanjaba ==
* {{en}} [http://www.un.org/Docs/sc/ Situs resmi]
 
348.872

besutan