Provinsi Cagliari: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba
c (→‎Komunitas wigati: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
|}
 
== Pranala jabanjaba ==
* [http://www.provincia.cagliari.it Situs resmi]
 
352.737

besutan