Korsika: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba
c (Bot: Nyingkiraké saka Geografi)
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
Korsika kawentar minangka panggonan kalairan [[Napoleon Bonaparte]].
 
== Pranala jabanjaba ==
{{commons|Category:Corse}}
{{wikivoyage|Corsica}}
 
{{Region Perancis}}
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Pulo ing Prancis]]
[[Kategori:Region Prancis]]
[[Kategori:Pulo ing Segara Tengah]]
 
 
{{geo-stub}}
352.737

besutan