Provinsi Sassari: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba
(éjaan using AWB)
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
Jembar wewengkon 4,282 km², lan total populasi 322,326 (2001). Ana 66 ''municipal'' (''[[comune|comuni]]'') ing propinsi iki, sing paling gedhé ya iku: [[Sassari]] (pop. 120,729 ing sensus [[2001]]), [[Alghero]] (38,404), [[Porto Torres]] (21,064), [[Sorso]] (12,842), lan [[Ozieri]] (11,334) (sumber: ''Italian National Institute of Statistics'' (''Istat''), delengen [http://www.upinet.it/indicatore.asp?id_statistiche=6 Upinet]).
 
==Pranala jabanjaba==
*[http://www.provincia.sassari.it/ Situs resmi]
 
352.737

besutan