Kota Besi Hulu, Kota Besi, Kotawaringin Wétan: Béda antara owahan

→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba
(éjaan using AWB)
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
'''Kota Besi Hulu''' iku [[désa]] ing [[Kecamatan]] [[Kota Besi, Kotawaringin Wétan|Kota Besi]], [[Kabupatèn Kotawaringin Wétan]], Propinsi [[Kalimantan Tengah]], [[Indonésia]].
 
==Pranala jabanjaba==
*[http://www.kalteng.go.id/goto.asp?URL=http://www.kotimkab.go.id/ Situs Pemkab Kotim]
*[http://sirusa.bps.go.id/doc/MFD.pdf Master Wewengkon ing situs BPS (Data Desember 2007)]
352.737

besutan