Jaya Karet, Mentaya Hilir Kidul, Kotawaringin Wétan: Béda antara owahan

replaced: Pranala jaba → Pranala njaba, Referensi → Réferènsi
(éjaan using AWB)
(replaced: Pranala jaba → Pranala njaba, Referensi → Réferènsi)
'''Jaya Karet''' iku [[désa]] ing [[Kecamatan]] [[Mentaya Hilir Kidul, Kotawaringin Wétan|Mentaya Hilir Kidul]], [[Kabupatèn Kotawaringin Wétan]], Propinsi [[Kalimantan Tengah]], [[Indonésia]].
 
==ReferensiRéferènsi==
<small>{{reflist}}</small>
 
==Pranala jabanjaba==
*[http://sirusa.bps.go.id/doc/MFD.pdf Master Wewengkon ing situs BPS (Data Desember 2007)]
*[http://indonesiamaju.org/index.php/Kode-Desa/View-category.html?limitstart=20 Daftar kode désa Kalimantan Tengah]
352.737

besutan