Segovia: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba
c (Bot: Ngganti katégori Situs Warisan Donya UNESCO karo Situs Warisan Donya)
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
Jeneng Segovia dijupuk saka jeneng '''Šiqūbiyyah''' ([[Basa Arab|Arab]]: شقوبية). Sawetara wangunan kuno ing Segovia ditetepaké minangka [[Situs Warisan Donya UNESCO]] ing taun [[1985]].
 
== Pranala jabanjaba ==
{{commons}}
* [http://www.segovia.es Situs resmi]
 
{{Spanyol}}
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Kutha ing Spanyol]]
[[Kategori:Situs Warisan Donya]]
 
 
{{geo-stub}}
 
[[io:Provinco di Segovia]]
348.872

besutan