Platyhelminthes: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku
c (→‎top: biyen, mbiyen -> biyèn, mbiyèn using AWB)
(→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku)
Sistem pencernaan cacing pipih diarani sistem gastrovaskuler.<ref name="c"/> Ing kono peredaran panganan ora lumantar getih nanging lumantar [[usus]].<ref name="c"/> Sistem pencernaan cacing pipih dimulai saka cangkem, faring, lan dterusake ing [[krongkongan]].<ref name="c"/> Ing mburi krongkongan iki ana usus kang duwéni cabang ing sakojur [[awak]].<ref name="c"/> mula saliyane selain nyerna panganan, usus ga ngedarake panganan tekan sakojur awak.<ref name="c"/>
 
==Cathetan Sukusuku==
{{reflist}}
 
351.333

besutan