Wong Sèrbi: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba
c (Cahyo Ramadhani ngalih kaca Wong Serbia nyang Wong Sèrbi)
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
{{reflist}}
 
== Pranala jabanjaba ==
* [http://www.serbianempire.rs/ History of Serbs]
* [http://www.serbianna.com Serbianna]—News server about Serbia and the Balkans
352.730

besutan