Baamang Hilir, Baamang, Kotawaringin Wétan: Béda antara owahan

replaced: Pranala jaba → Pranala njaba, Referensi → Réferènsi
(éjaan using AWB)
(replaced: Pranala jaba → Pranala njaba, Referensi → Réferènsi)
'''Baamang Hilir''' iku [[kalurahan]] ing [[Kecamatan]] [[Baamang, Kotawaringin Wétan|Baamang]], [[Kabupatèn Kotawaringin Wétan]], Propinsi [[Kalimantan Tengah]], [[Indonésia]].
 
== ReferensiRéferènsi ==
<small>{{reflist}}</small>
 
== Pranala jabanjaba ==
*[http://sirusa.bps.go.id/doc/MFD.pdf Master Wewengkon ing situs BPS (Data Desember 2007)]
*[http://indonesiamaju.org/index.php/Kode-Desa/View-category.html?limitstart=20 Daftar kode désa Kalimantan Tengah]
352.737

besutan