Serena Williams: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
replaced: Pranala jaba → Pranala njaba, Referensi → Réferènsi
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
(replaced: Pranala jaba → Pranala njaba, Referensi → Réferènsi)
Petenis putri [[Amérika Sarékat]] iki lair ing [[Saginaw]], [[Michigan]], [[Amérika Sarékat]] lan nyemplung ing jagad tenis pro wiwit [[September]] [[1995]]. Serena ngraih peringkat siji donya kanggo sig sapisanan tanggal [[8 Juli]] [[2002]].
 
== ReferensiRéferènsi ==
{{reflist}}
 
== Pranala jabanjaba ==
*{{en}} [http://www.serenawilliams.com/ Situs web resmi]
*{{en}} [http://www.sonyericssonwtatour.com/2/players/playerprofiles/Playerbio.asp?PlayerID=230234 Porfil di situs web Tur WTA]
352.737

besutan