Mumi: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎Cathetan sikil: replaced: Cathetan Sikil → Cathetan sikil
c (yen -> yèn using AWB)
(→‎Cathetan sikil: replaced: Cathetan Sikil → Cathetan sikil)
Mumifikasi bisa kalakon ing suhu panas lan garing mula awaké bakalan kadehidrasi kanthi cepet. Mumifikasi bisa dilakoni sasuwéné 12-14 minggu. Jaringan bakalan owah dadi atos, garing, awarna coklat peteng, dadi keriput lan ora bakalan bisa bosok.<ref name="mi">{{en icon}}[http://science.howstuffworks.com/mummy.htm science.howstuffworks.com] How Mummies Work (kaundhuh tanggal 28 Agustus 2011)</ref>
 
== Cathetan Sikilsikil ==
{{reflist}}
 
352.737

besutan