Kendhang: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku
c (→‎Jinis swara lan cara nabuh: kabeh -> kabèh using AWB)
(→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku)
* Swara '''deng''' diwakili simbol '''B'''
 
==Cathetan Sukusuku==
<references>
* [http://www.yogyes.com/id/yogyakarta-cultural-performance/gamelan-show/ Gamelan, Orkestra a la Jawa]
348.872

besutan