The Second Sex: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba
Tidak ada ringkasan suntingan
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
'''''The Second Sex''''' ([[Basa Prancis]]: ''Le Deuxième Sexe'', Juni 1949) iku sawijining buku karya penganut èkstènsialis Prancis sing misuwur yakuwi [[Simone de Beauvoir]]. Buku iki minangka karya ngenani tindakan marang wanita sadawaning sajarah lan kerep dianggep minangka siji karya sastra ngenani wanita.
 
==Pranala jabanjaba ==
* [http://www.guardian.co.uk/books/2009/dec/12/rachel-cusk-women-writing-review ''The Guardian'' review]
* [http://entertainment.timesonline.co.uk/tol/arts_and_entertainment/books/book_reviews/article6960597.ece ''The Times'' (London) review]
* [http://www.marxists.org/reference/subject/philosophy/works/fr/2ndsex.htm 'The Second Sex' by Simone de Beauvoir] (Free English Translation of a small part of the book)
 
{{sastra-stub}}
{{DEFAULTSORT:Second Sex, The}}
[[CategoryKategori:Buku taun 1949]]
[[CategoryKategori:Buku karya Simone de Beauvoir]]
[[CategoryKategori:Karya Èkstènsialis]]
[[CategoryKategori:Buku Filsafat]]
[[CategoryKategori:Buku Sosiologi]]
 
 
{{sastra-stub}}
352.737

besutan