Ilat: Béda antara owahan

8 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
Bot: Ngganti katégori Indra pangecapan karo Pangecapan
c (Bot: Ngganti katégori Indra pangecapan karo Pangecapan)
 
{{Anatomi manungsa}}
{{Anatomi-stub}}
 
[[Kategori:Sistem pancernan]]
[[Kategori:Anatomi rai]]
[[Kategori:Indra pangecapanPangecapan]]
[[Kategori:Sirah lan gulu]]
 
 
{{Anatomi-stub}}
 
[[kk:Тіл]]
3.311

besutan