Allah: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Ngganti katégori Tembung lan frasa Arab karo Tembung lan pitembungan Arab
(nglarasaké tembung using AWB)
c (Bot: Ngganti katégori Tembung lan frasa Arab karo Tembung lan pitembungan Arab)
 
== Pranala njaba ==
{{stub}}
 
[[Kategori:Allah| ]]
[[Kategori:Islam]]
[[Kategori:Tembung lan frasapitembungan Arab]]
 
 
{{stub}}
3.311

besutan