Injil: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Ngganti katégori Tembung lan frasa Arab karo Tembung lan pitembungan Arab
(Kategori)
c (Bot: Ngganti katégori Tembung lan frasa Arab karo Tembung lan pitembungan Arab)
 
{{Alkitab}}
{{stub}}
 
[[Kategori:Injil| ]]
[[Kategori:Prajanjian Anyar]]
[[Kategori:Alkitab]]
[[Kategori:Kitab Suci]]
[[Kategori:Tembung lan frasapitembungan Arab]]
 
 
{{stub}}
3.311

besutan