Singah: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Ngganti katégori Tembung lan frasa Arab karo Tembung lan pitembungan Arab
(replaced: Referensi → Réferènsi, Deleng uga → Uga delengen)
c (Bot: Ngganti katégori Tembung lan frasa Arab karo Tembung lan pitembungan Arab)
[[Kategori:Islam]]
[[Kategori:Syi'ah| ]]
[[Kategori:Tembung lan frasapitembungan Arab]]
3.311

besutan