Hindhu: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
Bot: Ngganti katégori Hindu karo Hindhu
c (Bennylin ngalih kaca Hindu nyang Hindhu lumantar kaca alihan)
c (Bot: Ngganti katégori Hindu karo Hindhu)
 
{{Mitologi Hindhu}}
{{stub}}
 
[[Kategori:Kapercayan]]
[[Kategori:Agama]]
[[Kategori:Hindu|*Hindhu]]
 
 
{{stub}}
3.311

besutan