Rgwéda: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
Bot: Ngganti katégori Hindu karo Hindhu
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (Bot: Ngganti katégori Hindu karo Hindhu)
Tembung Rgwéda iku sawijining kompositum (''kata majemuk'' ing basa Indonésia) sing kalebu jinis ''tatpuruṣa'' lan tegesé "puja" lan "kawruh".
 
[[Kategori:HinduHindhu]]
[[Kategori:Caturwéda]]
[[Kategori:Basa Sangsekerta]]
3.311

besutan