Kutha Banyumas: Béda antara owahan

28 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
c
typo
cTidak ada ringkasan suntingan
c (typo)
 
== Prakata ==
'''Banyumas''' iku salah siji kutha cilik ing sisi kidul [[Jawa Tengah]]. Ing kutha iki mengalirmili [[kali Serayu]] sing muaranemuarané ing [[lautsegara kidul]].
 
== SejarahSajarah ==
 
==Mangga Kapurih Ugi Mriksani==
* [[Gethuk gorenggorèng]]
* [[Sroto]]
* [[Mendhoan]]
 
 
78.625

besutan