Ezra: Béda antara owahan

102 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
c
robot Adding: fi, fr, it, ko, nl, sv Modifying: en, he, ja
c (robot Adding: fi, fr, it, ko, nl, sv Modifying: en, he, ja)
[[en:Ezra]] [[he:עזרא]] [[id:Ezra]] [[ja:エズラ]] [[zh:以斯拉記]]
 
'''Ezra''' ([[basa Ibrani]] עזרא ''Ezra'' utawa ''‘Ezrā’'') iku sang [[nabi]] sing mimpin wong-wong buwangan sing padha bali saka [[Babel]] menyang [[Yerusalem]] ing taun [[459 SM]].
 
 
{{Alkitab}}
 
[[en:Book of Ezra]]
[[fi:Esran kirja]]
[[fr:Livre d'Esdras]]
[[he:ספר עזרא]]
[[id:Ezra]]
[[it:Libro di Esdra]]
[[ja:エズラ記]]
[[ko:에즈라]]
[[nl:Ezra]]
[[sv:Esra]]
[[zh:以斯拉記]]
40.678

besutan