MasterChef Asia: Béda antara owahan

31 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Besut lan tambah katrangan)
 
[[File:MasterChef Logo & Wordmark.svg|thumb|Cithakan logo saka MasterChef grup]]
 
'''MasterChef Asia''' ya iku wanacara kompetisi masak ana ing [[Asia|bawana Asia]]. Acara iki digawé dibesut karo salah sawjiné médhia cithak lan élktronik kalawarta gedhi ana ing donya, ya iku [[Lifetime Asia]] <ref>http://www.lifetimeasia.com/shows/masterchef-asia</ref>. Médhia iki uga gédhi lan ngadèg ana ing sisih [[Asia Kidul-wétan|Asia kidul-wétan]]. Iku sebabé, wanacara MaterChef Asia iku panyartané kathah saka Asia kidul-wétan, Asia wétan, lan Asia tengah
 
== Cathetan suku ==
 
== Pranala njaba ==
* [http://www.lifetimeasia.com/shows/masterchef-asia| Wanacara MasterChef Asia disèrat kalawarta Lifetime Asia]
* http://www.rappler.com/entertainment/news/101519-filipinos-compete-master-chef-asia&#x20; |&#x20; Panyarta&#x20; cacah&#x20; telu&#x20; saka&#x20; Filiphina
352.737

besutan