Reca: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku, Pranala Njawi → Pranala njawi
c (→‎Pranala Njawi: ganti kat using AWB)
(replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku, Pranala Njawi → Pranala njawi)
Reca minangka karya [[seni]] sampun wonten wiwit manungsa. Ing jaman pra[[sejarah]], ugi ing jaman [[Mesir Kuno|Mesir Kina]], [[Yunani Kuno|Yunani Kina]], lan karajan [[Hindu]] [[Budha]].<ref name="buku1"/> Kathahipun reca dipundamel saking [[watu]] utawi [[kayu|kajeng]].<ref name="buku1"/> Reca punika wonten ingkang ageng lan wonten ugi ingkang alit lan kathahipun nggadhahi sipat religius lan dipunginakaken kangge kabutuhan [[adat]]. Ananging wonten ugi ingkang nggadhahi mangfaat minangka hiasan.<ref name="buku1"/> Reca ing jaman samangke dipundamel saking maneka warni bahan lan nggadhahi sipat estetis (endah wujudipun).<ref name="buku1">{{id}}[Sugiyanto, S.Pd. dkk. 2004. Kesenian untuk SMP kelas VII. Jakarta:Erlangga; kaca 27]</ref>
 
== Cathetan Sukusuku ==
{{reflist}}
 
== Pranala Njawinjawi ==
 
[[Kategori:Artikel mawa basa krama]]
352.737

besutan