Vitamin C: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku
c (→‎top: bentuk -> wujud using AWB)
(→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku)
# Angel ambekan, tensi cendhek, lan dada krasa lara.
 
== Cathetan Sukusuku ==
{{reflist}}
 
352.737

besutan