Migrasi: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku
(→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku)
Migrasi internasional inggih punika pindhahing warga menyang manca nagara. Migrasi internasional kalampah amargi wonten perang, bencana alam, utawi kanggé pados rejeki ingkang langkung saé. Migrasi internasional dipunbéntenaken dados kalih, inggih punika imigrasi kaliyan èmigrasi. Imigrasi inggih punika mlebetipun warga saking manca nagara menyang lebetipun nagara kanthi tujuan netep. Menawi ingkang dipunwastani èmigrasi inggih punika pindhahing warga saking lebetipun nagara menyang manca nagara kanggé tujuan netep.
 
==Cathetan Sukusuku==
{{reflist}}
 
352.737

besutan