Polifenol: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku
(→‎Cathetan Suku: alih kategori using AWB)
(→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku)
Sawatara polifenol nduwé mupangat wigati banget, kayata [[flavon]], [[flavonoid]], lan [[isoflavon]] kang dimagertèni nduwèni sipat [[antioksidan]].<ref name="internet1"/> Antioksidan iki dipracaya nduwé khasiat ningkataké kemampuan [[anti-inflamasi]] lan kanggo kekebalan awak.<ref name="internet1"/> Kandhutan [[antioksidan]] ing polifenol bisa netralaké radhikal bébas kang nduwé èfèk ngrusak sèl-sèl lan jaringan awak lan uga bisa ngalang-ngalangi prosès dadi tuwa amarga radhikal bébas kasebut.<ref name="internet1"/> Polifenol uga nguwataké sistem kekebalan awak kanggo njaga kasarasan lan nyegah tuwuhé [[penyakit]].<ref name="internet1"/>
 
== Cathetan Sukusuku ==
{{reflist}}
 
352.737

besutan