Mi: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku
(typo)
(→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku)
*Aja nggodhog utawa masak mie kesuwen amarga teksture bakal rusak lan ora kenyal manèh.<ref name="internet 6"/>
 
==Cathetan Sukusuku==
{{Reflist}}
 
352.737

besutan