Robert Burns: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku, Pranala Njaba → Pranala njaba
c (→‎Pranala Njaba: + kat kanggo dipriksa using AWB)
(replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku, Pranala Njaba → Pranala njaba)
Umur 27 taun, dhèwèké kondhang nganti njaban negara kanthi geguritane ''To A Louse'', ''To A Mouse'', lan ''The Cotter's Saturday Night''.<ref name="RB bbc"/>
 
==Cathetan Sukusuku==
{{Reflist}}
 
==Pranala Njabanjaba==
*[http://www.scottishpoetrylibrary.org.uk/poetry/poets/robert-burns Biografi ana scottishpoetrylibrary.org.uk]
*[http://www.bbc.co.uk/arts/robertburns/biography.shtml Laman web bbc.co.uk]
352.737

besutan