D'Masiv: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku, Pranala Njawi → Pranala njawi
c (→‎Pranala Njawi: ganti kat using AWB)
(replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku, Pranala Njawi → Pranala njawi)
Menyerah"''.<ref name="internet2"/> Miturut Rian, vokalis ''d'Masiv'', proses damel album punika namung sakedhap kemawon lan dipunrilis kangge mangayubagya sasi [[Ramadhan]] 1430 H utawi ing pungkasanipun sasi [[Agustus]] [[2009]].<ref name="internet2">{{id}}[http://celebrity.okezone.com/read/2009/07/15/205/239078/d-masiv-luncurkan-mini-album-jelang-ramadan ''''d'Masiv'' Luncurkan Mini Album Jelang Ramadan''] dipunundhuh tanggal 29 Juli 2011)</ref>
 
== Cathetan Sukusuku ==
{{reflist}}
 
== Pranala Njawinjawi ==
{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/d/d_masiv/ '''D'Massiv''']
 
352.737

besutan