Idham Chalid: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku, Pranala Njawi → Pranala njawi
c (→‎Pranala Njawi: ganti kat using AWB)
(replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku, Pranala Njawi → Pranala njawi)
'''Idham Chalid''' ({{lahirmati|[[Satui, Tanah Bumbu|Satui]], [[Hindia Walanda]]|27|8|1921|[[Jakarta]]|11|7|2010}}) inggih punika salah satunggalipun politikus lan menteri [[Indonésia]] ingkang gadhah pangaribawa ing jamanipun. Panjenenganipun ugi aktif kegiyatan kaagamaan lan ugi nate njabat Ketua Tanfidziyah [[Nahdlatul Ulama]] wekdal taun [[1956]]-[[1984]].
 
==Cathetan Sukusuku==
{{reflist}}
 
==Pranala Njawinjawi==
 
[[Kategori:Artikel mawa basa krama]]
348.872

besutan