Walter Scott: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku, Pranala Njaba → Pranala njaba
c (→‎Pranala Njaba: + kat kanggo dipriksa using AWB)
(replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku, Pranala Njaba → Pranala njaba)
Iku dadi pituduh purwané ngugemi Skotlandia lan sejarah saka sudut pandhang sastra.<ref name="WS bbc"/>
 
==Cathetan Sukusuku==
{{Reflist}}
 
==Pranala Njabanjaba==
*[https://www.britannica.com/biography/Sir-Walter-Scott-1st-Baronet Biografi ana britannica.com]
 
348.872

besutan