Jan Tinbergen: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku
c (→‎Cathetan Suku: ganti kat using AWB)
(→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku)
Karya-karyanipun dipunlajengaken déning ekonom [[Lawrence Klein]] ingkang pungkasanipun ugi pikantuk hadhiah Nobel.
 
==Cathetan Sukusuku==
{{reflist}}
 
352.737

besutan