Louis XVI saka Prancis: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku
(Replacing Louis16-1775.jpg with File:Duplessis_-_Louis_XVI_of_France,_oval,_Versailles.jpg (by CommonsDelinker because: File renamed: Artist’s name).)
(→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku)
Sepasang punika ingkang tasih alit lan boten gadhahi komitmen kagem gesang sesarengan. Sedaya tiyang ing [[Perancis]] sampun ngertos menawi pasangan punika boten sami-sami tresna lan boten akur. Ing tanggal [[11]] [[Juni]] [[1775]] sanesipun simbahipun seda, Louis Agustus dipundadosaken Louis XVI. Piyambakipun dados raja rikala umur [[20]] taun.<ref>{{en}}[http://bastille-day.com/biography/LouisXVI-Biography bastille-day.com(dipuntingali tanggal 2 Oktober 2011)</ref>
 
==Cathetan Sukusuku==
{{reflist}}
 
352.737

besutan