Cho Oyu: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku
c (éjaan using AWB)
(→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku)
Wonten ing ngandhap, tèmperaturipun manéka warni inggih punika 27 °C dumugi -7 °C. Ingkang wonten ing nginggil kinten-kinten 16 °C dumugi -23 °C.
 
==Cathetan Sukusuku==
{{reflist}}
 
352.737

besutan