Kaisar Tianqi: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku
(→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku)
Ke ya iku sawijining wanita kang ora bener.<ref name="kaisar"/> Sawise bapake mati, dhèwèké urip karo salah siji kasim kang jenenge Wei Chao, ora let suwe, dhèwèké banjur lunga minggat lan pindah menyang kasim liyane kang ora liya ya iku Wei Zhongxian.<ref name="kaisar"/> Manfaatke akses kang amba kanggo gegandengan karo kaisar, dhèwèké nggoda kaisar enom mau kang ndadekake dhèwèké kanugrahan gelar Nyonya Fengsheng.<ref name="kaisar"/>
 
== Cathetan Sukusuku ==
{{reflist}}
 
352.737

besutan