Awu vulkanik: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku
c (→‎top: abu-abu -> klawu using AWB)
(→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku)
Ing [[Indonesia]] panggonan kang akèh awu vulkanike iku panggonan kang cedhak karo gunung berapi kang isih aktip.<ref name="internet1"/> Laladan kang akèh awu vulkanike contone ing [[Jawa]] bagean lor, [[Sumatera]], [[Bali]], [[Lombok]], [[Halmahera]], lan [[Sulawesi]].<ref name="internet1"/> Jawa lan Sumatera nduwèni gunung berapi paling akeh, mula panggonan kang ngandhung awu vulkanise uga paling amba.<ref name="internet1"/>
 
==Cathetan Sukusuku==
{{reflist}}
 
352.737

besutan