Taira no Kiyomori: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku)
Taun [[1129]], bapake Kiyomori munggah pangkat dadi pejabat dhuwur kang tingkate [[Jugoige]].<ref name="taiaio"/> Sawise bisa numpas komplotan bajak laut, bapake Kiyomori ditunjuk dadi [[Gyōbushō|Gyōbukyō]] lan jabatan iki kang mengkone diwarisake marang Kiyomori kang ditunjuk dadi panguwasa [[Provinsi Aki]] nalika taun [[1146]].<ref name="taiaio"/>
 
==Cathetan Sukusuku==
{{reflist}}
 
352.737

besutan