Borough (New York City): Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku
c (→‎top: béntuk (saltik) -> wujud using AWB)
(→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku)
[[Marble Hill, Manhattan|Marble Hill]] inggih punika sebuah [[enklave dan eksklave|enklave]] alit ing daratan Amerika Utara ingkang katingal kadasta bagian saking the Bronx, ananging punika bagian saking Manhattan. Saksampune peningkatan lalu lintas kapal ing taun 1890-an, Korps Insinyur Angkatan Darat AS mbangun [[Harlem River Ship Canal]] ingkang ngewahi Marble Hill dados pulau. Kanal sungai lama dipunisi taun [[19 lan nggayutaken Marble Hill ing daratan.
 
== Cathetan Sukusuku ==
{{Reflist}}
 
352.737

besutan