Francisco Pizarro: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku, Pranala Njawi → Pranala njawi
c (→‎Pranala Njawi: ganti kat using AWB)
(replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku, Pranala Njawi → Pranala njawi)
Pizarro dugi ing Peru wonten ing sasi September 1532, namung mbekta 177 tiyang lan jaran ingkang cacahipun 62.<ref name="buku1"/> Kanthi kakiyatan ingkang sawontenipun, Pizarro mlebet dhateng laladan pagunungan Andes kanthi kutha Cajamarca ingkang dados jujukanipun.<ref name="buku1"/> Kutha punika dados panggenanipun panguwasa Inca ingkang asmanipun [[Atahualpa]] ingkang nggadhahi 14.000 tamtama.<ref name="buku1"/> Tentara “liliput” Pizarro dugi ing Cajamarca tanggal 15 Nopember 1532.<ref name="buku1"/> Kanthi siasat ingkang “brilian”, Pizarro saged nelukaken Kerajaan Inca.<ref name="buku1"/> Saderengipun, Atahualpa dipunperjaya ngantos pejah déning Pizarro lan tamtamanipun.<ref name="buku1"/>
 
== Cathetan Sukusuku ==
{{reflist}}
 
== Pranala Njawinjawi ==
*{{en}} [http://encarta.msn.com/media_461515415_761571358_1_1/Francisco_Pizarro.html Frascisco Pizarro]
* {{en}} [http://www.biography.com/search/article.jsp?aid=9442295&search=Francisco+Pizarro Francisco Pizarro ing biography.com]
350.349

besutan