Paus Clemens I: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku
(→‎top: replaced: oleh → olèh (3))
(→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku)
Clement diakui koyok wong suci ing gereja Kristen. Dhèwèké diperelingi ing tanggal 23 November ing Gereja Katolik Roma, Komuni Anglikan, lan Gereja Lutheran. Neng Wetan Kristen Ortodoks pestane disimpen ing 24 utawo 25 November.
 
==Cathetan Sukusuku==
{{reflist}}
 
352.737

besutan