Bologna: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Ngganti katégori Kutha ing Italia karo Kutha ing Itali
(éjaan using AWB)
c (Bot: Ngganti katégori Kutha ing Italia karo Kutha ing Itali)
{{Propinsi Bologna}}
{{Kutha krajan region Italia}}
{{italia-geo-stub}}
 
[[Kategori:Kutha ing ItaliaItali]]
 
 
{{italia-geo-stub}}
3.311

besutan